Vragen

Hier vindt u antwoord op enkele vragen over social media


Hoe maak ik een Twitteraccount aan?
U kunt op de website van Twitter eenvoudig een account aan maken. Ga naar twitter.com en klik op Sign Up. Een uitgebreidere handleiding om uw aan te melden op Twitter kunt u hier vinden.

Hoe kan ik SRC volgen op Twitter?
Nadat u een persoonlijke pagina heeft aangemaakt op Twitter kunt u SRC Reizen vinden onder de naam SRCreizen. Als u ons volgt, bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Hoe maak ik een Facebook account aan?
U kunt op de website van Facebook eenvoudig een account aan maken. Ga naar Facebook.com en kies onder aan de homepage voor de taal Nederlands. Vul uw volledige gegevens in en klik op regsiteren. Een uitgebreidere handleiding om uw aan te melden op Facebook kunt u hier vinden.

Hoe kan ik SRC volgen op Facebook?
Nadat u uw persoonlijke account heeft aangemaakt op Facebook kunt u SRC Reizen vinden onder de naam SRC Reizen. Als u SRC geliket heeft, bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Hoe kan ik een reactie plaatsen bij een blog?
U kunt eenvoudige een reactie plaatsen bij elke blog. Deze reactie mag anoniem zijn, maar kan ook op persoonlijke titel. U plaatst een reactie door onder aan de pagina van het desbetreffende blog de velden in te vullen en de code over te nemen. Klik op de knop Plaats een reactie en uw reactie verschijnt direct op de pagina.

Let op: uw reactie is voor alle bezoekers van deze website zichtbaar. SRC Reizen behoudt zich het recht voor om spam, reacties die beledigend zijn of die schuttingtaal bevatten van deze website te verwijderen.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de digitale nieuwsbrief?
U kunt zich eenvoudig aanmelden voor de gratis nieuwsbrief van SRC Reizen. Klik op de knop in het zijmenu en u komt in een nieuw scherm. Vul de benodigde velden in en klik op aanmelden.

Afmelden digitale nieuwsbrief
Als u zich wilt afmelden voor de nieuwsbrief, maak dan gebruik van de afmeldbutton in de e-mail.

Hoe geef ik een wijziging van mijn e-mailadres door?
Indien u een nieuw e-mailadres heeft kunt u zich opnieuw aanmelden voor de nieuwsbrief met uw nieuwe e-mailadres (zie hierboven) en afmelden op uw oude e-mailadres (zie hierboven). U kunt ook een e-mail sturen naar met uw oude en uw nieuwe e-mailadres en dan wordt uw wijziging doorgevoerd.