SRC-reisleider Diane Kuster

‘Al heel wat jaren woon ik nu in Italië. Dit land, in al zijn georganiseerde chaos en met al zijn tegenstellingen heeft mijn hart gestolen. Rome, in al zijn chaos, bracht iets in mij teweeg, waardoor ik er nooit meer ben weggegaan. Als reisleider kan ik deze liefde overbrengen op mijn gasten, een fantastisch beroep! Dat de Italianen niet alleen een heel bijgelovig volk zijn, maar ook nog eens verstrikt raken in hun eigen bureaucratische handelingen, daar ben ik na al die jaren als reisleider in Italië wel achter.’

Diane Kuster werkt sinds 1999 voor SRC Reizen

Bestemmingen: Italië, Malta, Turkije, Tunesië, Egypte, Syrië, Jordanië, Tanzania en Kenia.
Opleiding en achtergrond: kunsthistorica, gewerkt als productmanager voor Oad Reizen

Opera in Venetië

9-03-2017 12:35

Door smalle steegjes, over bruggetjes en langs kanalen loop ik in de richting van het operahuis van Venetië: La Fenice, genoemd naar de mythische vogel die uit zijn eigen as verrijst. Een toepasselijke naam voor een theater dat maar liefst twee keer afbrandde!

lees verder »

San Silvestro in Napels

17-02-2017 09:41

Het geluid van keiharde knallen, gierende vuurpijlen, knetterende rotjes komen tot mijn zus en ik terwijl we liggen te rusten in het appartement in de Quartieri Spagnoli in Napels. Het is 22.00 uur ’s avonds maar het knettert de gehele avond al. Het was al jaren een droom: oudejaarsavond eens mee te maken in deze volkswijk in Napels.

lees verder »
terug naar Reisleiders