Over SRC

SRC - De Specialist in Rondreizen en Cultuurvakanties

SRC is al meer dan 30 jaar dé specialist in rondreizen en cultuurvakanties. Waar u ook naartoe wilt, bij SRC bent u altijd aan het juiste adres! We hebben prachtige vakanties naar heel veel bestemmingen over de hele wereld. Al sinds onze beginjaren, toen we nog StudentenReisClub heetten, willen we onze reizigers de mooiste plekjes van de wereld laten zien. Vol toewijding en enthousiasme stellen onze medewerkers daarom de meest prachtige reizen voor u samen. Daarbij zijn ze altijd op zoek naar de nieuwste vakantiebestemmingen, de mooiste routes en de beste prijs-kwaliteitverhouding. Alles om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. En na 30 jaar mogen we gerust zeggen dat we dat goed kunnen!

Liefde voor reizen
Zo’n 50 medewerkers met een liefde voor reizen werken vanuit de Groningse binnenstad hard om de mooiste en betaalbare reizen te maken. En ook om ervoor te zorgen dat uw vakantie tot in de puntjes geregeld is. SRC is dan ook geen reisbureau, maar een touroperator. Dat betekent dat we de reizen ‘vanaf nul’ verzorgen: onze reizen worden bedacht en ontwikkeld in Groningen en zijn dan ook uniek! Cultuur in de breedste zin van het woord is bijna altijd het hoofdingrediënt. We willen u namelijk graag iets van de wereld laten zien. En erover vertellen!

Vernieuwend
SRC is altijd op zoek naar vernieuwing. We waren bijvoorbeeld de eerste organisatie die reizigers meenam naar de andere kant van het IJzeren Gordijn. Met SRC reisden vele tienduizenden Nederlanders naar het prachtige Praag en naar de beroemde Kettingbrug in Boedapest. Ook ontdekten ze met ons de Sovjet-Unie en China. Maar ook daarna wisten we u te verrassen met nieuwe bestemmingen en nieuwe reizen. Van het bijzondere Bhutan, Iran en Ethiopië tot prachtige themareizen, die op locatie de achtergronden van beroemde kunstenaars en stromingen tonen.

Reiziger centraal
Uw wensen staan altijd centraal! Toen in de jaren negentig van de vorige eeuw de reizigers meer van hun vakantieland wilden ontdekken, sprong SRC daar op in met een nieuw concept: de cultuurvakantie. Een succesvolle stap: al bijna 20 jaar is de cultuurvakantie ons ‘paradepaardje’. En nu de tijden, mensen en vakantiewensen zijn veranderd, spelen we daar weer op in. Met onze nieuwe individuele reizen kunnen we de ‘nieuwe’ reiziger, die wel georganiseerd de wereld wil ontdekken, maar bij wie de unieke beleving centraal staat, een prachtige reis bieden. Ook onze nieuwe rondreizen geven veel ruimte voor een individuele beleving binnen een ‘vast’ programma.

Meesterlijk in reizen
Welke reis u ook kiest uit ons uitgebreide assortiment, u kunt er zeker van zijn dat uw vakantie deskundig voor u is samengesteld. Want het organiseren van reizen is een vak apart, en een vak waar we ‘meesterlijk’ in zijn. Dat geldt voor de medewerkers in Groningen en onze reisleiders, maar ook voor onze partners, die zorgen voor de logistieke uitvoering van uw reis. SRC werkt samen met verschillende partners over de hele wereld om uw vakantie tot een succes te maken. Deze partners kiezen we met zorg: we vertrouwen ze met een gerust hart uw vakantie toe.

Eerlijke prijs
Al 30 jaar hebben we één uitgangspunt: we leveren een mooi product tegen een eerlijke prijs. Bij SRC bent u misschien niet altijd aan het goedkoopste adres, maar u krijgt wel waar voor uw geld! Bij al onze reizen staat duidelijk wat wel en niet is inbegrepen in de reissom. Er zijn geen verborgen kosten, en u hoeft dus niet in de kleine lettertjes te duiken om te weten waar u aan toe bent. Zo komt u tijdens uw vakantie niet voor nare verrassingen te staan.

Dus ga op reis met SRC, uw Specialist in Rondreizen en Cultuurvakanties, dan weet u zeker dat uw vakantie in betrouwbare handen is!