Disclaimer / Privacy / Copyright

Disclaimer

SRC Reizen besteedt vanzelfsprekend veel zorg aan de informatie op deze website en wij proberen deze zo up-to-date mogelijk te houden. Wij maken echter een voorbehoud ten aanzien van eventuele typefouten. De mogelijkheid bestaat dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is.

SRC Reizen kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud van de informatie die op deze website door de reisleiders is geplaatst. Noch voor de reacties die bezoekers op deze artikelen hebben geplaatst. Wij behouden ons het recht voor om reacties die beledigend zijn of die schuttingtaal bevatten van deze website te verwijderen.

SRC Reizen is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van deze website of de hierin vermelde gegevens. Tevens kunnen wij niet garanderen dat de site foutloos, virusloos en ononderbroken functioneert.

Op deze website vindt u verwijzingen en links naar andere websites of bronnen. Deze zijn slechts ter informatie van de gebruiker van de site opgenomen. SRC Reizen is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of de gevolgen van het gebruik daarvan.

Privacy

SRC Reizen besteedt grote zorg aan de bescherming van persoonsgegevens. Bij het bezoeken van deze website hoeft u uiteraard geen persoonlijke gegevens achter te laten. Voor de toezending van informatie hebben wij wel uw persoonlijke gegevens nodig.

Wij zullen alle gegevens strikt vertrouwelijk behandelen. SRC Reizen verstrekt geen persoonlijke gegevens aan derden anders dan voor de uitvoering van de door u geboekte reis. SRC Reizen gebruikt uw gegevens uitsluitend voor de uitvoering van uw reis, voor interne administratie en voor eigen analyse- en marketingdoeleinden.

U kunt desgewenst uw adresgegevens uit ons bestand laten verwijderen door te bellen met 050 - 3 123 123, te mailen naar info@srcreizen.nl of gebruik te maken van de daarvoor bestemde antwoordcoupons bij onze brochures of folders.

Op deze website bieden wij u de mogelijkheid automatisch onze nieuwsbrief te ontvangen. De e-mail nieuwsbrief sturen wij alleen naar diegenen die zich hier vrijwillig voor hebben opgegeven. U kunt zich hiervoor te allen tijde afmelden door middel van de directe link op iedere nieuwsbrief.

Op deze website bieden wij u tevens de mogelijkheid om desgewenst anoniem uw reactie te plaatsen op de blogs van onze reisleiders. Wij zullen uw eventuele gegevens niet gebruiken.

Copyright

Alle rechten zijn voorbehouden. Reproductie van de informatie op deze website voor persoonlijk gebruik is alleen toegestaan met uitdrukkelijke vermelding van SRC Reizen . Het reproduceren of anderszins gebruiken van (delen van) deze website is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van SRC Reizen verboden. De verschillende logo's en namen op deze website zijn over het algemeen geregistreerde en beschermde handelsmerken.